Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2018, 19:51   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AudioManiac Podgląd Wiadomości
Pamiętam że w 2010r gdzieś go znalazłem i zaktualizowałem. Natomiast pamiętam że przed aktualizacją czyli na 1.00 lepiej sobie radził z kopiowaniem. Po aktualizacji było gorzej i dlatego Plextor poszedł w odstawkę. Możesz mi podesłać 1.00 przez PW ?
Wielkie dzięki
Tak oczywiście ale jutro rano - na nockę do pracy już uciekłem \ również nie powinno być żadnego problemu z powrotem do Plextor PX-820SA fw 1.00 z fw.1.01.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline