Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2018, 16:02   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
A płyn w chłodnicy jest ile trzeba?
Jest, niedawno uszczelniłem chłodnicę, bo był przeciek. Może właśnie tak to się stało, że parownik nie był dogrzany, zamarzał i szlag trafił membranę?

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Czas na zmianę ałta. To już nie pojedzie.
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Tu masz interfejs to tego cudenka https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic861199.html , a moje podejrzenie jest na stwardniale membrany w parowniku , zobacz czy jak odkrecisz korek od dolu parownika poleci duzo mazi jak sie dusi to moze dostawac 2 paliwa co by oznaczalo zwarcie w instalacji , trzeba testowac i szukac czy dostaje 2 paliwa czy brakuje gazu i przez to sie dusi
Sprawdziłem na wszelki wypadek elektrozawór przed parownikiem, wygląda ok. Przy butli nie chciało mi się odkręcać i ciągać kabli od aku do cewki

Kupiłem zestaw naprawczy parownika. Trochę na pałę, ale mi objawy też najbardziej pasują do parownika, a mam u siebie w mieście takich genialnych fachowców, że i tak zaczęliby w ciemno próbować po kolei zaczynając od parownika właśnie. Regeneracja będzie mnie kosztowała 110 zł, za te pieniądze nawet nie dojadę do Lublina do porządnego warsztatu na diagnozę

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post