Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2001, 19:06   #10
Jerry
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.04.2002
Jerry w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Koziołek1001 wiesz co ci powiem? Niewiesz? No niemozesz wiedzieć bo patrząc na twuj nick to koziołek to z ciebie jest a 1001 to powinno być tak 1,001 to iloraz twojej inteligencji. To było po pierwsze. Po drugie; Widocznie pisałes węglem po płytach skoro wiesz ze sie rozmazuje. Po trzecie; ty nawet nie wiesz co to jest DVD a chcesz po tym pisać. Wiem że ty rozgryzasz skróty tak;
CD - Cokolwiek Dużego
CD-RW Cokolwiek Dużego Razem Weźmiemy
DVD - Dawaj Viola Du...
Więc o czym ja mam z toba pogadać. Jedyną rzeczą na jakiej sie znasz to pojemność budy dla psa. Po czwarte; A dlazcego nie moe pisać po płytach DVD. Niewszystkie są nagrane po obydwu stronach. Po piąte;Villa koło Pameli ? ? ? Hahahaha Może widziałeś kiedyś ją na zdjęciu i od tego czasu gdziekolwiek sie oglądniesz to widzisz Pamele i jej ville. Chłopie przestań marzyć. A to czym ty smarujesz płytki to mnie to wali. Zresztą po cd-romach z Bambino 1 nie można pisać do płyty gramofonowe są czarne. AAAaaa i teraz sie wyjaśniło dlaczego myślałeś że po DVD nie można pisać. Nie moja wina że myslisz że to czarne duże kółeczko to DVD. Ale niebede cie wyprowadzał z błędu. Niech ci bedzie.