Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2018, 19:59   #9
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
na plus połączenie wi-fi bez kabla USB w końcu. to na plus
scanera nie testowałem jeszcze
test wydruku foto na oryginalnych tuszach nie powala są gorsze jak na 10letnim canonie MG6150 na tuszach TFO

brak tego podajnika to jest lipa na maxa
nie wiem jutro pisze do XCOM czy mogę ją oddać

czytając ten zapis uważałem że podajnik górny 30 arkuszy a dolny będzie 100

Cytat:
Pojemność podajnika papieru
30 Arkusze
Pojemność podajnika papieru
100 Arkusze W standardzie, 100 Arkusze maksymalnie, 20 Arkusze fotograficzne