Cytat:
Napisany przez seku
a więc Epson pojechał z powrotem do X-COM z tytułu zwrot. głownie za sprawa braku podajnika dolnego "kasety"
mają odliczyć jakaś kwotę z tytułu że był używany do testu wydrukował 16 stron. zobaczymy ile odlicza z 999zł.
no znowu stoję przed dylematem co kupić
może uda się coś wspólnie wybrać :-)
wymogi jak poprzednio
1. atramentowa z racji energooszczędności i nie wydaje odgłosów wentylator nie wyje i się nie nagrzewa
2. koniecznie scaner fajnie jak by był z podajnikiem
3. drukuje do 1000 stron miesięcznie microfirma (kolor i mono) mieszany tryb
4. koniecznie podajnik "kaseta" + górny lub drugi dolny na koperty i etykiety samo przylepne
5. możliwość kopii Kolor/Mono z bezpośrednim dostępem z przycisku na obudowie bez wchodzenia do menu itp...
6. druk za pomocą wifi i podłączenie wi-fi
nie koniecznie musi być tzw. stałe zasilanie tuszem
co sadzicie o Canon MAXIFY MB5450
myślałem żeby wybrać model niżej 5150 ale wtedy jest tylko jeden podajnik dolny :-)
|
Mam wersje MG5450  z tego co widze to powiekszyli ja od dolu i tyle niestety kosztem jakosci wydruku bo rodzielczosc dupy nie urywa , generalnie nie narzekam ale mam inna glowice kupilem do niej tusze do napelniania z ARC na ali i jade na tonerze activjet juz kupe czasu wydruki ladne itd. jedyne co ci moge podpowiedziec to zobacz czy ci bedzie pasowac tego typu napelnianie bo na ali dostaniesz pojemniki z arc za waciki