Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2018, 00:28   #5670
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Oj lenistwo a pisalem trza sprawdzic czy gaz idzie jak sie zawiesza
Zrobione

Męczyłem się ponad dwie godziny. Okazało się, że jedna żyła kabelka zasilającego cewkę jest uszkodzona - stary elektrozawór pewnie o coś zahaczył (obstawiam bryłę zamarzniętego śniegu na parkingu) to i kabelkowi się dostało. Oczywiście wtyczka nie za bardzo do rozbierania, więc męczyłem się pierwsze półtorej godziny. Przez pozostałe pół kłaniał się brak doświadczenia - tłoczek elektrozaworu włożyłem nie tą stroną co trzeba i musiałem się kilka razy podrapać po łepetynie zanim doszedłem o co chodzi

Parownik po regeneracji też działa bez zarzutu, silnik działa na gazie równie płynnie co wcześniej.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post