Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2018, 20:27   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Protestuję! Trzy z plusem, ale do poprawienia na cztery mniej, jak kupię wtyczkę (już znalazłem) i zamienię moje druciarstwo (bardzo porządne i właściwie to bez druta, ale jednak druciarstwo) na porządną wtyczkę, złączki szczelne samozaciskowe itd.

Zamieniłem mojego dwudziestodwuletniego mercedesa, który jest nawet niezły, ale coraz go mniej bo rdza odpada, na prezent - osiemnastoletnie clio od teścia Auto tak utrzymane, że działa w nim absolutnie wszystko, a i rdzy jest tyle, co kot napłakał, w dodatku podmalowanej

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post