Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2018, 15:09   #7
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Dziadek mamrocze, Clio nie jest złe, jak zadbane, to pojeździ jeszcze długo.

Jeśli to silnik 1.2... to będzie jechać.
Na listwie bocznej napisane 1.2, w rzeczywistości 1149ccm, więc 1.1 Ale silnik pracuje ładnie, choć to wiem, że już była robiona uszczelka pod głowicą, a tego baardzo nie lubię bo to się niestety potrafi powtarzać... Ale auto naprawdę zadbane, więc jestem dobrej myśli.

Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
Jarsonu życzę Tobie dobrze, ale nie znam osoby, która chwaliła by pełnoletnią renówkę
Ba, ja znam wiele takich osób, które narzekają na te młodsze i znacznie młodsze Ale to to małe jest, łatwo się naprawia, a w dodatku w moim mieście jest tylko dwóch naprawdę dobrych mechaników (plus trochę średnich i masa słabych). Jeden z tych dobrych był nawet nie tak dawno mistrzem Polski w jakimś tam ich branżowym konkursie, ale strasznie się ceni. Drugi jest rozsądniejszy cenowo i specjalizuje się we francuzach, to w razie czemu będę mu głowę zawracał jak sam nie podołam

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post