Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2018, 16:24   #1110
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
czasami mam taka kwestie ze np. mam 100 stron i scan do PDF i scanuje godzinę...

przydał by się automat

mam ofertę że za 150zł oddam obecnego canona na servis i go zregenruja ze nie będą się przycinać koperty w górnym podajniku sam nie wiem czy warto ma już prawie 10lat.

laserówka to w moim wypadku nie porozumienie
to co pisałem o poborze prądu to wiadomo ale odgłosy i jest mega głośna normalnie w biurze gdzie jest XXX ludzi i wszystko huczy nie słychać ale mając biuro w domu gdzie cenie sobie błoga cisze i tylko szum wiatru w otwartym oknie jest dla mnie bezcenne
A jesli tobie podpowiem ze wifi to nie problem i mozna to rozwiazac bardzo latwo przy pomocy AP wpinanemu w kontakt obok drukarki ze zlaczem lan kazdy kombajn laser sie na da , czy to plujka bez wifi ale za to z funkcjami jak trzeba