Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2018, 23:34   #5688
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Czyja by nie była, motocyklista nie miał żadnych szans.

Kilka dni temu byłem świadkiem wymuszenia pierwszeństwa na kierowcy skutera przez 22-latka, który postanowił zabawić się w miejskiego rajdowca. Gość wyszedł z auta prawie cały i jeszcze próbował pyszczyć (zresztą na mój noc to mógł być naćpany), natomiast kierujący skuterem, koło którego klęczałem pilnując, czy jeszcze oddycha, miał połamane wszystkie kończyny, jak się okazało później jeszcze pękniętą śledzionę i kilka innych urazów. Dobrze, że do przyjazdu karetki oddychał, bo naprawdę nie wiem, jak mielibyśmy go reanimować w tym stanie... A tu i tak prędkość przy zderzeniu była znikoma, może 40 km/h.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post