Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2018, 14:06   #4708
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
A dlaczemu nie założył szkła hartowanego, ekran byłby cały
Założył, tylko jakieś pół roku temu mu pękło, to głupek zamiast zamówić nowe, czekał aż ekran mu się zbije

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Już nie ma czego oglądać po tym, jak Carter przeleciał Ronniego. Tak sobie trochę oglądam i ciągle prześladuje mnie pytane, czemu te mecze są takie długie
Nic dodać nic ująć.

Ja jeszcze podpatruję Higginsa i Williamsa, bo lubię starą gwardię, trochę Dinga. I już sam nie wiem, czy życzyć wygranej Carterowi (słaba szansa), żeby chociaż wyszło, że Ronnie przegrał z najlepszym, czy Higginsowi, bo po pierwsze zawsze jemu tego życzę zaraz po Ronniem, a po drugie dobra dyspozycja Johna zawsze motywowała naszą Rakietę do pracy

Jarson jest offline