Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2003, 16:36   #28
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Toje wyliczenia sa bledne - a co najmniej nie do konca prawdziwe - dlaczego zakladasz ze w esperanzie beda 3 wadliwe plyty a np. w emtecu (ktory podobno jest renomowany) wszystkie beda OK. Poweim tak kupilem tanio te espery z carrefoura i jeszcze nic zlego sie z nimi nie przydarzylo. Co wiecej dzisiaj kupilem po bardzo niskich cenach nastepujace plyty:
esperanza slim 10 szt. 12 zl. MM na ostrobramskiej
Hawk rulon (w zasadzie placek ^_^ ) 10 szt. 8,50 Geant jubilerska.
Ja do wypalania tych plyt nigdy nie uzywam max predkosci - nagrywam na jakies 80% max. - zwykle np. dla 48x wypalam 40,a te espery i Hawki (40x) z 32. Nie zbawia mnie pare sekund straty, ale zbawia mnie to ze bladow mam nawet mniej niz na markowych plytach palonych 48x. Jak wam szkoda kasy na tanie plyty a wolicie kupowac drogie (co wydaja wam sie tansze) to prosze bardzo - dla mnie mozecie filmy wypalac nawet na vinylach Verbatima co maja kosztowac ponad 3 zeta. Tylko nie mowcie ze jak wypale 10 plyt esperanz to mi sie zwala 3, bo nagralem ich razem z kumplami z 200 (tylko tych z promocji carrefour) z czego problem byl z doslownie kilkoma 3-4 szt. Teraz zaczynam wypalac na hawkach z Geant i one sa jeszcze tansze bo 85 gr za plyte i jak narazie idzie niezle. A kontrole jakosci to nawet znane firmy maja beznadziejna, bo jak wytlumaczyc to ze Sid dostal w folii puste pudelko zamiast plyty Basfa
pawelblu jest offline