No wiec dawno widizalem ten topic, ale dopiero teraz zdecydowalem sie tutaj cos napisac, poniewaz dopreo cos mnie z nudow do tego sklonilo..., moja historia jest chyba oryginalna..., a wiec bylo to ok. wrzesnia 2002r. kiedy dostalem SDI i zaczalem przesiadywac w zasobach interenetu... juz wczesniej mialem zwykly modem i bywalem czesto na cdrinfo.pl, stad bowiem nauczylem sie jak omijac zabezpieczenia roznego typu... Pierwszy raz, nie pamietam dokladnie kiedy to bylo, ale chyba ok. listopada 2002r. moj tata "odkryl" to forum i ja mu sie zarejestrowalem, bowiem sam za bardzo nie umial tego zrobic [bez glupich komentarzy, prosze sie nie smiac].
Po czasie zauwazylem, ze moj tata czesto tutaj pisze i ja sam co pewien czas tu zagladalem, powiedzmy raz w tygodniu na nicku taty..., ale wtedy udizelalem sie an innym forum (
www.jgforum.prv.pl) i mnie za bardzo nie interesowalo, jednak kiedy atmosfera na jg sie pogorszyla zaczalem czesciej zagladac, a z czasem, nie pamietam.. chyba w lutym 2003r. sam sie zarejstrowalem i odtad mam nick Smartek. Namowil mnie do tego pan ZIP, znany juz tutaj stary forumowicz...
A wiec moja historia jest dziwna i wkoncu nie wiadomo jak tu sie znalazlem
pozdro