Dyskusja: LG BH10LS30
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2018, 07:17   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
patrząc po temacie była popularna ale potem zaginęła...
Zaginęła u nas razem z jej "użytkownikami " lub pozbyli się\wymienili na nowsze modele ...
Jeszcze trochę osób je użytkuje ( kupuje nośniki do nich)...

PS . Ostatnio gość kupił u mnie Mitsubishi BD-R TL 100GB do tego modelu i zrobił mi straszną awanturę że mu ten model nie wykrywa moich tych trójwarstwowych nośników 100GB ..
Przez zakupem też zapytał jakie są wymagania dla tego nośnika i dostał listę napędów i wersji firmware jakie obsługują ten nośnik .
Ale jak mi napisał potem "jego informatyk z 25 -letnim stażem " stwierdził że jego LG BH10LS30 na 1000% obsługuje i nagra bez problemów takie nośniki BluRay ...
Nie dało się gościowi wytłumaczyć . Zwrócił nośnik , wystawił komentarz że opis niezgodny ze stanem faktycznym i oświadczył że kupi w hurtowni u Siebie " bez wad i nieuszkodzony nośnik " i nagra BD-R TL 100GB na go...LG BH10LS30 .
Jak widzisz ciężkie jest życie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post