Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2018, 05:01   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zenonz Podgląd Wiadomości
Widziałem ten model na ebay, ale stwierdziłem, że 48 USD nie dam za ten napęd
Poluję na jakieś rozbiórki złomów, na razie mam tylko czytnik TS-L802A, ale nie widzi czystych płyt HD-DVD, więc nie dowiedziałem się jeszcze jaki MID mają moje płyty Maxell (odczyt DVD na moim combo to rzeźnia całkowita ).
To Ty lepiej nie chciej wiedzieć ile @Blackened2687 w JPN zapłacił za używane Toshiba SD-L912A slim (HD DVD-R\RW) i Toshiba SD-H903A SATA 5.25 (HD DVD-R)

Te slim Toshiba SD-L902A\ SD-L912A występowały bardzo krótko tylko w bardzo małej ilości w egzemplarzach laptopów Toshiba QOSMIO głównie na rynku japońskim i amerykańskim ... Znalezienie ich z rozbiórki można uznać za cud ....
Moja i @jadburnera kupiona również jako część serwisowa do takiego laptopa - bez panela przedniego .

Również można uznać te modele za bardzo prototypowe - działają "masakrycznie " ludzie wymieniali te kapryśne napędy bo ciężko było je praktycznie używać ..... wolne , kapryśny soft , działają kiedy chcą i jak chcą ..itp itd

Maxell HD DVD-R który wstawiłeś do Muzeum powinien być japoński i posiadać MID : MAXELL HDRS 010

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post