Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2018, 18:43   #4911
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wziąłem z górnej półki, tylko chłodne było... Nawet nie wiem kiedy wypiłem, miałem wrażenie, że ta butelka zawiera tylko szklankę, co tylko gębę zwilża.

/Ze środkowej półki można już zimnym nazwać.

Za dużo na raz do lodówki wpakowałem, 8 flaszek piwa i 8 butelek 0,5 litra wody, a lodówka nastawiona lekko, do tego średniej wielkości.

//Namoczyłem się, teraz można coś zjeść, zapiekankę może... ale grzanie domu piecem... niby grillem zrobię, to szybko. Robię, zapiekanki do piwa, dobra rzecz.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.05.2018 o godz. 18:56
ed hunter jest offline