Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2003, 22:07   #42
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Thumbs down

A ja osobisice nie lubie:

XviD'a - bo po instalacji w Win XP miesza na tyle, ze filmy w XviD sie nei odpalaja (obraz stoi na 00:00, a odtwarzacz sei zawiesza).
FFD Show - Bo pod nim wprawdzie filmy chodza, ale sa cale zielone.
eMule, eDonkey i WinMX - bo maja najlepsze zasoby plikowe (w cholere ISO), ale nic sie z tego nie da sciagnac. To tak, jakby mi kazali patrzec na napalona panienke nie mogac jej dotknac, a jednoczesnie miec kolo siebie szafke pelna piwa i nie miec do niej kluczyka :-(
KaZaA - Za tony spyware'u. Nie mylic z KaZaA LITE !!!
Windowsy oparte na dosie - TYLKO I NA ZAWSZE XP !!!
Winamp 2.xx - za brak dzielenia listy na kategorie/albumy i WBUDOWANEGO crossfadera, co pojawilo sie dopeiro w wersji 3
WINRAR3 - za brak kompatybilnosci RAR3 "w dol", tj. z RAR 2.XX

No, to ponarzekalem sobie troche. Szczerze mowiac mi ulzyuo :-). Chetnie poczytam, jesli ktos ma podobne antypreferencje jak ja. Pozdrawiam

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post