Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2003, 23:29   #15
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
xan123 napisa***322;(a)
hmmmmmmmmmmm........ no właśnie przypomnijcie sobie swoją pierwszą wypowiedź na forum.... biorąc pod uwagę większość łatwo dostępnych źródeł wytłumaczenia nie było (pomijając FAQ w których ZAZWYCZAJ nic ciekawego nie ma a przeszukiwanie ich to udręka. Więc pomyślałem po co qrwa jest to wasze forum?? po to rzeby się wykłucać o jakieś niemające znaczenia szczegóły?? nie (chociaż do tego też służy) ale jest m.in dla takich jak ja...
Właśnie "wyciągnięty" jest topic "podstawy podpinania napędów itd" esema. W nim wytłumaczone są podstawy (dobre linki). Jeśli wyszukiwanie i czytanie jest dla Ciebie udręką - najlepiej jeśli skorzystasz z pomocy technicznej Microsoft, są tam fachowcy, którym płacą za to, abyś potrzebną informację dostał natychmiast. Tutaj nikt nikomu nie płaci, więc nic nie możesz wymagać, a tylko liczyć na dobrą wolę.

O szczególy kłócą się ludzie, którzy opanowali podstawy.

Zgadza się - złośliwości kilka poszło pod Twoim adresem. Nie dlatego, że nie wiesz, ale dlatego, że swoim postem dałeś właśnie do zrozumienia, że Ci się nie chce, że żądasz gotowej odpowiedzi. Piszesz "multiword dma 3, czy coś takiego" a więc gdzieś zajrzałeś, ale zanotować Ci się nie chciało.
Cytat:

Następny powód napisania posta był prosty: mam modem i nie mam za bardzo kasy na przekopywanie jakiś mglistych FAQ i forum. Wolę po prostu zapytać!! Swoją drogą dzięki za rozwiązanie, chociaż wpadłem na nie sam, przestawiając zworki^_^
Modem nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Aż trudno to wytłumaczyć.... Pomyśl chwilę, moze sam zrozumiesz.

W porządku byłoby, gdybyś od razu napisał: " nie mam kasy", "nie chcę płacić", "chcę mieć za darmo" itd To naprawdę nie są złośliwości, tak to wygląda z boku. Stałe łącze też kosztuje - i to niemało w tym kraju. I nie pisz mi, że Ci SDI nie chcą założyć.

Cytat:

Q: Czy wydajność na secondary slave jest niższa niż na secondary master?? (mam tylko teac w540e na secondary
Zazwyczaj nie ma to znaczenia, ale IDE jest nieprzewidywalne. Najlepiej sprawdzić to doświadczalnie. Jak masz tylko teaca na secondary, to raczej podłącz go do ostatniej wtyczki na kablu i ustaw na master.

Pozdrawiam ( i nie bierz niczego zbyt osobiście, na tym forum są mili i kompetentni ludzie (oprócz mnie ) tylko ostatnio od groma było postów w których ludzie pytali się o rzeczy omawiane dobę temu)
pali jest offline