Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2018, 14:08   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wrócę jeszcze do tematu - choc w zasadzie aktualny cały czas.

W międzyczasie przerabialem różne opcje - w tym ostatnio - tablet z dołaczaną klawiaturą (Microsoft Surface PRO). Nawet mi się taki pomysł podobał (waga), ale jednak ze względu na ekran, raczej odpadnie.

Patrzyłem też na laptopy 2-in-1 - te obracane, ale znowu - ekran. Zostanę więc prawdopodobnie przy zwykłym laptopie.

Nie twierdzę, że nagle zrobiłem się zwolennikiem Apple (daleko od tego..), ale patrząc na ceny sensowych konfiguracji z Windowsem też poniżej 6-8 nic się nie znajdzie. Wyskoczyła mi przed chwilą promocja na ten model:

https://www.x-kom.pl/p/242492-notebo...8315c558ac2f35

Jak sie generalnie na tym pracuje? Ktoś wspominał, że ekran jest antyrefleksyjny - faktycznie jest lepszy niż typowy ekran błyszczący?

Jak z dźwiękiem i baterią? Tu akurat w recenzjach dość (nawet bardzo) Apple'a chwalili, ale też nie miałem okazji na żywo się przekonać (podejdę w tygodniu do salonu).

Coś jeszcze, na co warto zwrócic uwagę, o czym wiedzieć?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post