Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2003, 12:37   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Druss napisa***322;(a)
Wlasnie zakupilem 1712, jest rewelacja wogole nie slychac tego napedu, liteon chodzi glosno. Jezeli wyciszasz kompa i lubisz jak ci wszytsko chodzi jak trzeba to biersz toszibe ja kupilem ja za 215zl w wersji oem. Mialem do wyboru jeszcze 1612 czarna ale byla drozsza.
Widzisz Druss ja to mowie od grudnia jak kupilem swoja Toshibe (tez 1712) i jeszcze paru tu na forum. Ci co maja ten sprzet wiedza ze jest on wart swojej ceny, niestety dla wiekszosci ktorzy przymierzaja sie do zakupu najwazniejszym kryterium jest ze cos innego jest 20-25zl tansze.
PS Teraz dojrzalem pytanie powyzej - naped nie czyta plyt 800-870MB, to jego jedyna wada.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 20.04.2003 o godz. 12:40
grzeniu jest offline