Hmm, jeśli miałbym wybierac to z 5 głośnikami, choćby dla wyglądu, może kiedyś użyłbym tego przy oglądaniu filmu, nie wiem.
Miejsca mam sporo, jedynie "w górę" trochę mało ale zmieściłby sie bez problemu.
Cytat:
Mam SA-EH500.
Zależy jakiej muzyki słuchasz.
Jak Hip-hop to jest jest dobrze, jak Rocka to już trochę gorzej.
Umca umca nie słucham więc nie doradzę.
|
Mógłbyś opisać jak ona gra? Słucham głównie hip-hopu i rocka właśnie, poza tym czasami jakaś elektronika, soundtracki czy podobne eksperymenty.
Czemu do rocka jest gorzej?
Znalazłem podobną wieżę u siebie w mieście, może uda mi się przesłuchać ją na miejscu i zdecyduję się wtedy. Łatwo było wymienić te paski w decku?
Cytat:
Nie wiem czy nie lepiej po oszczędzać i kupić coś innego.
Bo po zakupie możesz zacząć inwestować w przywrócenie sprzętu dodatkowych hajsów.
|
Tylko co innego? Teoretycznie, gdybym dołożył dwie stówy to miałbym już taki sprzęt:
https://www.olx.pl/oferta/sony-mhc-7...tml#536b9ddafc czyli już bardzo konkretny zestaw ale musiałbym doliczyć koszt przesyłki + brak możliwości sprawdzenia.
Nowe wieże nie wchodzą w grę - byłem się przejść kiedyś do Saturna czy MM (nie pamiętam) i stwierdziłem że to co teraz produkują nie jest warte większej uwagi. Jakieś malutkie mikrowieże z mikrokolumnami, bez żadnych dodatkowych opcji, a grają tak nijako, bez wyrazu

Poza tym nie mają, rzecz oczywista, magnetofonu. To, co grało nieźle lub dobrze, kosztowało grubo ponad 1000zł.
Jedyne co mi przychodzi na myśl to szukać egzemplarza w dobrym stanie i ewentualnie dopłacić jeśli nic mu nie dolega.