Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2003, 17:57   #1
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
komorka + aparat cyfrowy

Zanim wybiore sie do salonu i zadam pytania "fachowcom" zamieszcze pytanie na forum... licze na Wasza pomoc.
Interesi mnie aparat Sony Ericsson T300 + ap. cyfrowy MCA-25. Pytania kieruje do kazdego, kto mial w ogole stycznosc z komorka ktora umozliwia podlaczenie aparatu i cykaniu foto
1. Jak takie zdjecie wyglada w praktyce, jezli chodzi o najlepsza rozdzielczosc?? (wymiary, jakosc etc.)
2. Czy jest mozliwe inaczej niz przez e-mail przeslac takie zdjecie na kompa (bo to jest w sumie najciekawsza opcja)?? No bo w zestawie jest podobno przewod laczacy telefon z kompem.
3. Wiem ze ilosc zdjec zalezy od rozdzielczosci (chyba ze te aparaty sa tak prymitywne ze nie ma mozliwosci regulacji) ale jakby tak mniej wiecej w takiej optymalnej rozdzielczosci zdjecia robic to ile sie miesci takich zdjec w pamieci komorki (przypominam Sony Ericsson T300 - nie wiem jaka moze miec pojemnosc... a nawet nie wiem czy to do niego bezposrednio idzie czy aparat ma swoja pamiec...).

To by bylo na tyle. Jesli cos na ten temat wiecie podzielcie sie ze mna
Pozdrawiam

artoor

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online