Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2018, 22:22   #5324
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kolega poprosił mnie dziś o pomoc przy wylewaniu poduszki pod strop. Całość zajęła 4,5 godziny od 8 do 12:30, z czego o dziesiątej zdjąłem koszulkę, bo zapomniałem, czemu w lecie na budowie nie zdejmuje się koszulki Byłem o włos od spalenia się, jeszcze godzina i wklepywałbym sobie teraz litry kefiru w skórę A tak, obecnie piecze w stopniu znośnym, możliwe, że jutrzejsze zakwasy przytłumią ból ramion i pleców

W związku z powyższym jedynie , pewnie x3

Jarson jest offline