właśnie pożegnaliście nowego na forum..... THANX VERY MOCZ
I Powodzenia na nowej drodze życia...
PS: co do tej pomocy technicznej microsoftu..... jest lepsza od waszego (**********) forum..... tam przynajmniej odpowiadają że nie mają czasu albo odsyłają do producenta sprzętu. A wy się wyśmiewacie. Jak czyta to moderator to niech zlikwiduje moje konto bo jakoś nawet nie chce mi się tego robić samemu, bo w pomocy technicznej microsoftu nie ma nic na ten temat. Wszystkim którzy się dobrze bawili bardzo, z całego wręcz serca dziękuje za MIŁO spędzony czas. Ten text powstał tylko po to aby uświadomić (mieuświadomionej części z was) jaki jestem głupi, i że nie potrafię wejść na google.com i wpisać czegoś i potem nacisnąć wyszukaj ( albo coś takiego ) (tak nie mam czasu sprawdzać), a co dopiero przeszukiwać text za pomocą menu Edycja>wyszukaj.... to dla mnie całkowita abstrakcja, ale dziękuje jednak za próby mi tego wyjaśnienia.
Wkurzają mnie tacy ludzie jak wy (nie mówie o wszystkich, ale o znacznej części z was) (tak nie mam czasu sprawdzać kto to).
a co do SDI to WYOBRAŹCIE sobie że nie każdy chce płacić 120zł!!(tak nie mam czasu ani ochoty sprawdzać, bo wiem że i tak coś koło tego) za neta. ja mam limit około 50 zł na modemie. And again: THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR HELP.... i śmiejcie się dalej.
|