Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2018, 10:13   #30
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gochad0303 Podgląd Wiadomości
Mam już nowsze Nero Platinum 2018. Ten sam błąd.
Dwie nowe nagrywarki.

Najdziwniejsze jest jednak to o czym chyba pisałam na początku. Wszystko do tej pory działało. Zajeździłam już chyba z 8 tych nagrywarek.

A tu raptem od zakupu nowej (w koncu kupiłam LG i Asusa) na dwoch komputerach takie kwiatki.
Próbowałam zainstalować sterowniki SATA podane przez czary2mary. Oczywiście cos niezgodnego i nie uruchamia sie instalka.

A moze to jakis wirus?
Wczoraj przeskanowalam komputera ESETem Online. Jednego wirusa znalazł, usunął i dalej to samo.
Coś jest na mieszane ... pokazują się wszystkie możliwe błędy ...
Zainstaluj ImgBurn , spróbuj coś nagrać DVD .. zapisz i wklej log z zapisu z ImgBurn
ImgBurn

Czy masz jakieś inne nośniki DVD oprócz MID: RITEKF16 ? Gdzie kupione i co to za marka ?

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post