Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2018, 11:16   #34
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gochad0303 Podgląd Wiadomości
Win 10 home wersja 1803
Z chipsetami sobie nie daję rady, ponieważ nie chcą się zainstalować z tej strony, którą mi podaliście wcześniej.
Chyba, że ja robię coś źle.

Instalkę do SATA uruchamiam poprzez plik rcraid.msi (żadnych exe tam nie mam po ściągnięciu)
Po tym wyskakuje mi błąd, że ta aplikacja nie jest kompatybilna z moim windowsem (a ściągam oczywiście pliki do win10 bo taki posiadam).
Pobierz jakiś program który pokaże dokładnie wersje Windows oraz dokładny hardware komputera , typ płyty głównej .. bo inaczej czort go wie do czego szukać sterowników ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post