Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2018, 16:59   #10
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
27, ale wilgotność wreszcie żadna, trochę powiewa, odżyłem

W mijającym tygodniu miałem mieć urlop, tymczasem najpierw zmiennik poprosił mnie o zamianę na trzy dni, a następnie znajoma firma zapytała czybym nie pomógł bo im nie działa, więc od wtorku do soboty rano spałem może z 12 godzin.

Teraz zaczynam, drugi tydzień, niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że trzeba coś zrobić

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post