Dyskusja: Notebook NP102SP
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2018, 20:02   #29
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Nie używałem XP od stuleci, ale jeśli faktycznie jest tak jak piszesz to pewnie wystarczy oszukać user agentem.
Raczej nie, jedyny sposób na YT jaki znalazłem to Chrome, on jakoś dawał radę z filmami. Jednak były z nim inne problemy, z którymi nie chciało mi się już walczyć ... obecnie pożegnałem XP definitywnie.

Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Niezaprzeczalnie tak, ale to nie jest system na atomy. Więc co mu po tym, że ładniej zarządza pamięcią i ma gładką czcionkę jak będzie mulić? To jest sprzęt pod XP i nie jesteś w stanie mnie przekonać aby było inaczej. Uważam, że responsywność jest ważniejsza niż nowoczesność, której i tak nie użyje.
Jest czy nie jest, u mnie z 2GB Ram i dyskiem SSD Atom 450 przez lata dawał sobie ładnie radę ze Starterem