Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2018, 18:36   #66
DarkSlide97
Kiedyś to było

Data rejestracji: 17.11.2013
DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Oglądałem tego X120 i miłe zaskoczenie - sprzęt jest w stanie rzekłbym że bardzo dobrym, CD czyta płyty w sekundę i nie zacina ani nie skacze, decki ciągną i odtwarzają choć jeden na początku nie miał siły, potem zaczął działać (gość przyznał że dłuugo ich nie używał). Nagrywania nie sprawdzałem ale pewnie jak odtwarza to też nagrywa
Gra bardzo fajnie, gość miał jakieś kolumny "eltax" chyba i na nich grało mocno, a nawet nie ustawiał głośności wysoko. W zestawie jest korektor, wzmacniacz ma również jakieś podbicie basów.

Jedyny minus, obsługuje kolumny tylko od 8 Ohm więc do czasu kupna nowych musiałbym podłączyć go pod jakieś komputerowe Logitechy brata, bo moje kolumny mają 6 Ohm.

Ogółem dobre wrażenie na mnie zrobił zestaw, wszystko jest łączone na chinche + taką tasiemkę żeby pilot działał.

Przed zakupem sprawdzę jeszcze odczyt płyt CD-R i to nagrywanie.

Jak ktoś ma sugestię czemu jeszcze sie przyjrzeć to proszę o rady
DarkSlide97 jest offline   Odpowiedz cytując ten post