Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2018, 22:56   #10
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
A miałem jeszcze dopisać, że jak już urządzenie zapanuje nad temperaturą, to wejdźcie do pokoiku np we czterech i obserwuj co będzie wyrabiać
Zgadza się, ale to też zależy, na ile taką klimę się nastawi - są ludzie, którzy w zimie ustawiają termostaty na 22 stopnie, bo na zewnątrz zimno i... no właśnie, nie bardzo wiem, co, ale tak ma być i tak - a w lecie klima musi być na 18. Akurat teraz podaję przykład, gdzie grzanie dotyczy domu a klima auta, ale to nawet gorzej w aucie przesadzać niż w domu.

Ja w pracy nastawiam klimatyzator zwykle na 22 stopnie, a nieraz wchodząc widzę ustawione 19. Po jakiego grzyba?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post