Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2018, 08:07   #997
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak po jakiego grzyba, żeby się przeziębić i później nie dać klimy włączać, bo szkodzi.

Oprócz przeziębienia, to jeszcze wysuszone powietrze szkodzi jak cholera, byłem przedwczoraj w Żabce, zamówiłem sobie hot-doga, a że ruch tam był duży, to poczekałem trochę, a do tego kolejka w NFZ... no ale do sedna, klima była nastawiona na 16, tak tak, po 10 minutach miałem tak wysuszone oczy, że powieki skrzypiały.

Jak dla mnie, to wystarczy, że temperatura w pomieszczeniu jest niższa tylko trochę, ale parówa jest przez klimę zebrana i da się wytrzymać, nie ma co szaleć.

Wariant energooszczędny, lekko klima + wiatrak, całkiem fajnie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post