Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2018, 15:35   #27
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Najlepiej kupić myjkę przemysłową, taką, żeby sobie nogę uciąć.

A w warsztacie co ta myjka miała by myć? Bo niekoniecznie trzeba używać nie wiadomo jakiego strumienia wody, chemia jest ważniejsza.

Ja ostatnio zmyłem bez śladu olej na podjeździe, co prawda mój francuz nadal płacze oleistymi łzami, więc zaraz będzie to samo, ale mieszanina pół na pół dobrego płynu do mycia naczyń i izopropanolu, rozpuściła olej nawet w kostce, trochę szczotą poszorowałem, postało, po spłukaniu wodą nie było śladu oleju.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post