Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2018, 19:38   #5626
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Jarson, poczekaj dzień-dwa, a przyjdzie do ciebie to co u mnie dzisiaj było.
Powiem krótko, szlo zdechnąć. Jeszcze teraz jest 25.
Pilsik z lodówki
Dziś rzeczywiście szło zdechnąć Teraz miały być burze że ho-hooo, ale przyroda jest okrutna i postanowiła, że na wschód od Radomia nie ma już nic i nie ma sensu posyłać tam swoich zasobów burzowo-deszczowych.

BTW, w tym roku poczyniłem dwa odkrycia gastronomiczne. Pierwsze, gdzieś tak na początku lata, to piwo bezalkoholowe; w miarę dobre, chłodzi, a można konsumować kiedy trzeba jeszcze jechać, ba - w pracy można zamiast wody czy kawy.

Drugie, dzisiejsze - piwo bezalkoholowe marki Łomża. Dawno miałem spróbować, ale nie mogłem trafić, dziś wreszcie znalazłem i kupiłem. Otóż smakuje to to już prawie jak prawdziwe piwo, nawet odrobinę porterowato No to

Jarson jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online