Cytat:
rbx (29-08-2001 23:08):
Witam Wszystkich !
Mam trzy pytanka odnosnie nagrywania i bylabym wdzieczna za jakakolwiek podpowiedz.
Pierwsze pytanko: Czy moga byc zainstalowane na kompie dwa programy do nagrywania np: CloneCd 3.051 oraz WinOnCd 3.70.
Obecnie mam WinOnCd 3.70 i nagrywarke Teac cd-w54e (4x4) i nie moge przegrac zabezpeczonych plytek z grami "Worms pl" i Claw"(takie sobie dzieciece gierki, pierwsza z dzdzownicami a druga z kotem w wiezieniu)
Drugie pytanko: Jak mozna wyczaic jakie jest zabezpieczenie plyty i jak to obejsc?
I ostatnie trzecie: jakim programem mozna obejsc zabezpieczenia plyt z grami wydanych w ostatnich dwoch latach?
Podobno CloneCd sobie z tym radzi, tylko jakie opcje trzeba zaznaczyc? To chyba musza byc dodatkowe programiki do tego Clona. Prosze pomozcie.
Bylabym wdzieczna za wszelkie sugestie - z dory dzieki
pozdrawiam, rbx
|
1 pytanie:
Moga byc zainstalowane dwa a nawet duzo wiecej, z tym ze niektore sie gryza (nie wiem jakie bo u mnie sie z kilku zaden nie gryzie, ale slyszalem ze sa problemu z easy creatorem)
2pytanie:
Obejsc mozna np. clonem z odpowiednimi opcjami (tzn. ustawieniami)
3. Jesli masz teaca 4x4x32 w54e to nie ma takiego programu, poniewaz sa takie zabezpieczenia ktorych sie poprosu dla tej nagrywarki nie da przejsc (zreszta nie wiem czy sa nagrywarki ktore kopiuja absolutnie wszystko sprzed dwoch lat)
Clonecd i Twoj Teac radzi sobie z wieloma zabezpieczeniami tylko trzeba go dobrze ustawic.
Do wykrywania zabezpieczen na plytach polecam Clony Xl, ktory zarazem pomoze Ci ustawic Cloncd.
CHyba wwszycho.Pozdro. GAzor