Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2018, 11:06   #5813
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mój komputer wyprawia cuda jakieś... Raz zaczął się ciąć jak Quake III na Voodoo, paczę wiemc - a tu 95% z 6 GB pamięci zajęte. Rzeczywiste zużycie zasobów przez procesy na to nie wskazuje. Zrestartowałem kompa, zerkam, a tam 2 GB dostępnej pamięci, wykorzystane (przy tej ilości system zaczyna oszczędzać) połowa, a do tego przy pozycji "sprzętowo zarezerwowana" - 4 GB Od tamtej pory na zmianę raz się uruchamia normalnie, 6 GB dostępne (z czego ok. 55% wolne) i sprzętowo zarezerwowane jest ok. 40 MB, a raz z "brakującymi" 4 GB

Jestem tym tak zbulwersowany, że aż muszę się napić:

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 13.09.2018 o godz. 11:09
Jarson jest online