Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2018, 07:19   #11
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MajsterPopsuj Podgląd Wiadomości
Wynalazki typu Siajomi Miboks to także jednorazówki, do tego ekstremalnie ubogie. Cena niby adekwatna, ale.. Łe
Jednorazówka działa od roku, steruję nia głosem, dostałem Oreo z nowym, fajniejszym interfejsem dla telewizorów (smierć klawiaturom), ogladam YouTube, Netflix, Showmax, Amazon Prime, player.pl i IPLA, slucham Spotify. Słowem - niczego nie brakuje i wszystko działa. Jakie sa Twoje argumenty?

Cytat:
Napisany przez georg Podgląd Wiadomości
Do HBO GO potrzebna jest niestety mysz, sam pilot nie ogarnia
Bo HBO Go nie posiada aplikacji na Android TV. To o czym mowisz to kombinowany sideload aplikacji ze smartfona, a wiec rozwiazanie nieoficjalne.
Czy HBO posiada aplikacje dla Android TV? Nie.
Czy HBO postępuje głupio w 2018? Tak.
To nest argument dla ktorego nie wykupiłem abonamentu u nich. To ja jestem klientem i mają się gimnastykować, zeby dostać hajs. A jak nie to do widze się z Państwem - Netflix i tak ich zamiata oryginalnym contentem.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

Ostatnio zmieniany przez M@X : 08.10.2018 o godz. 07:23
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post