Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2018, 20:43   #4
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez karaj Podgląd Wiadomości
Kiedy on darmowy w wersji 3.0 ,powinien być na stałe w After Effects , natomiast dla chcących go również posiadać w Premirze Pro CS5 trzeba go już kupić . W moim pakiecie Master Collection CS5 - nie wystąpił .Mam go ale po zainstalowaniu okno programu jest za czerwoną kratką.
Próbowałem coś poszukać na stronach Adobe ,Oni też ścigali ich za brak tego dodatku a ktoś z forumowiczów zrobił taką sztukę że aktywował nawet do Premiera Pro . Ja tego nie umiem a moim sukcesem jest samodzielna instalacja W 7 chociaż chyba nie do końca dobrze przeprowadzona.
Jeśli możesz oświeć mnie w tym tunelu.

dzięki
Jakiego oświecenia oczekujesz?
Nie polecę ci rodzynka - chociaż taki jest dostępny, który ci aktywuje to co poszukujesz i to do najnowszej wersji - za pomocą jednego kliknięcia. Raz, że sprzeczne z regulaminem, dwa to sprzeczne z prawem. Mogę polecić ci ponowne kupno tego dodatku jedynie.

Klucza od Adobe nie odzyskasz, daremny trud.