Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2018, 11:24   #26
MajsterPopsuj
Odmrożony leniwiec

Avatar użytkownika MajsterPopsuj

Data rejestracji: 02.03.2018
MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>MajsterPopsuj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
PS3BD-ROM mogą pomieścić maksymalnie około 50GiB. PS3 nie ma napędu BDXL.

Orbis nie ma mechanizmu pozwalającego na zgrywanie paczki w częściach z płyt. Musi być cała, więc jak już to trzy płyty (każda część osobno; ale nie ma takich pudełek nawet). I ja też bym tak wolał.

Tak, planuję kupić do kolekcji ale trzyma mnie brak dostępu do danych na HDD (zaczekam też aż cena spadnie skoro na płycie jest tylko jedna gra...). Kupuję tylko wyjątkowe tytuły więc mam jeszcze jamraja, kotopierza i kolosy. Reszta nie jest godna mojej szafki i idzie do żyda. Ma być też dwupak, ale nie wiem kiedy wyjdzie, czyli Spyro + Crash.

Sądząc po trailerach i graczowych walkthrough-ach to remake równie udany co rudy jamraj. Nie mogę się doczekać, choć podobno nie trzyma 30 klatek nawet na PS4 Pro/XBO X... No, ale może jeszcze poprawią. Uwielbiam Spyro na PSX'a, bardziej niż Crasha, choćby nawet dlatego że jest "relaksacyjno-zbieradczy", a Crash bywa wkurwiający, szczególnie jedynka i szczególnie w time trialach, których nie zrobiłem wszystkich żeby nie demolować mieszkania.

Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 19.11.2018 o godz. 11:33
MajsterPopsuj jest offline   Odpowiedz cytując ten post