Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2018, 21:33   #5758
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ponieważ powiększyła mi się rodzina zapadła decyzja o sprzedaży zacnego Seicento Sporting ,trochę szkoda bo szedł jak dzik w polu

No i trzeba było kupić coś 5drzwiowego , łatwego w obsłudze i koniecznie z dużymi lusterkami [ ciągłe narzekania że w seicento małe ]

No i padło na Opla Agile A , akurat trafił sie egzemplarz od ojca znajomego z pierwszej ręki wiec nie było się nad czym zastanawiać [ w tej kwocie to się rower kupuje]

Z plusów , wspomaganie jest, lusterka jak w autobusie , 5 drzwi ,garażowany, zero rdzy , made in pl - Gliwice

Z minusów , trzy garnki generują 60km a brzmią jak diesel , ale mój mechanik stwierdził ,że łańcuch ok tylko olej ch*ja wart - GM ,ale to zamiłowanie do marki GM poprzedniego właściciela
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post