Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2018, 23:01   #5762
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U poprzedniego właściciela zamiłowanie do GM, a u Ciebie widać zamiłowanie do małych samochodów Te auto jest o 47 cm krótsze od fabii i o 21 cm krótsze od mojego trzydrzwiowego clio

Myślę, że to będzie idealne auto do miasta - zaparkujesz nim wszędzie. Mi bardzo podoba się też, że jest wysokie. Natomiast z powodu rozmiarów i braku bagażnika gorzej będzie z wszelkimi dalszymi wyjazdami - z dziećmi ilość bagaży zwiększa się dramatycznie

Ma Wam dobrze służyć i to jest podstawa

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post