Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2018, 16:30   #14377
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Samostarta i plaka mam, ale kręciłem bez, bo prawie chciał zaskoczyć, a ja nie miałem ochoty rozkręcać rury dolotowej (w sumie, to u mnie łatwiej filtr wyjąć, nie pomyślałem), no ale tak chciał, że aż KOZAK siadł, ale kręcił pewnie w sumie z 10 minut, to nic dziwnego.

Uruchomiłem mój stary ruski prostownik, mignął diodą i skończył żywot, ale był tak wiekowy, że miał prawo.

Zakupiony nowy, o taki: https://allegro.pl/prostownik-8a-pol...699573984.html
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post