Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Wiem ze jak pojawia sie na forum kolejny raz z rzedu pytanie "jak wypalic 800mb etc" mimo tego ze 10 postow nizej jest ideno pytanie - to az cholera bierze ale otwieram topic czytam pytanie patrze ze gosc czuje sie niepewnie - przechodzi mi i cierpliwie odpowiadam - BO PAMIETAM jak sam kiedys zaczynałem swoja przygode z komputerem, o internecie i nagrywarce nie wspomne - staram sie byc wyrozumialy i znajduje link do stosownego posta i poprostu go podaje - zaznaczajac zeby nastepnym razem kolega X troche sie rozejrzał
|
Takie sa najczesciej poczatki osób,które wczesniej nie miały doczynienia z zadnym forum.Jak nie spróbuje to nie zrozumie--nie mówię oczywiscie o przypadkach przewlekłych i nieuleczalnych.
Warto przykleic cos o overburning,proponuje rowniez o "calibration error".Jesli tematy podstawowe beda dobrze widoczne to napewno czesc "Nowych" bedziemy mieli z głowy.
Proponowane przez SIDa uzycie kija

chyba nie ma racji bytu,zawsze mozna takie posty zignorowac lub postapić tak jak napisał LASER.
P.S. Wartorównież jasniej opisywac temat topica,bo niektóre sa tak ogólnikowe ,że jak sie nie otworzy to niewiadomo o co chodzi - a to czasem strata czasu.
Troche sie rozpisałem,ale już dawno sie nie odzywałem.