Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2018, 12:42   #6594
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To dobrze wierciłeś, że otwory były aż w drugim pokoju.

Najlepsze są okna dachowe, tylko ufoki cię podglądają.

No jeszcze nisko lecące śmigłowce, ale to rzadkość.

Na drony i wrony mam wiatrówkę.

Przyprawa do grzańca wyszła, a została litrówka Kadarki, no to zrobiłem z tego co miałem, imbir i goździk, zamiast cynamonu, to dałem trochę czarnego pieprzu świeżo zmielonego, nabrała całość mocy.

ed hunter jest offline