Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2018, 21:10   #18449
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Na prowincji jeszcze po wojnie nikt nie egzekwował żadnych dokumentów, nawet trzeźwości nikt za bardzo nie sprawdzał dopóki ktoś czegoś nie zrobił, pewnie dlatego że nie było jak na drodze. A przez "prowincję" mam na myśli nie tyle jakieś wioseczki, co średniej wielkości miasta
Pamiętam jak w roku 1992 ugościł mnie w Narwi jeden cieśla, do domku kolegi miałem kilkanaście kilometrów, na mój protest, że bimbru pić nie będę, bo kieruję, powiedział, powiesz, że piłeś z tym ******niukiem i cię puszczą. Nikt mnie nie zatrzymał, po drodze trafiłem samochodem w dwie przepiórki, bo wyleciały z rowu, jedną znalazłem i zjadłem później, wypadek był.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post