Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2018, 15:16   #10
grzeniu
XV1100
 
Avatar użytkownika grzeniu
 
Data rejestracji: 19.02.2002
Posty: 33,354
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie jem karpi w galarecie. Będą do smażenia.
A ryby kupuję wyłącznie nasze z miejscowych stawów, są najlepsze bo z czystych wód źródeł Baryczy (parę km ode mnie ma początek i to jeszcze mała niezatruta rzeczka), są droższe ale warte grzechu. Na ostatnią chwilę nigdy już nie ma.
Zaparkowane 4 sztuki, bez mała 10 kilo. Fakt, że najlepsze takie ok 2,5 kg Już oprawione, a łby będą dla kotów.


Te np. spod Milicza są tańsze, ale już jadą mułem. Nadają się tylko dla miastowych


Kurde ręce mi przy tych rybach zmarzły, trzeba teraz je rozgrzać przy
__________________
Pozdr./Grzeniu
grzeniu jest online