Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2019, 17:39   #6988
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie, ale gadaliśmy sobie o możliwości pęknięcia lodu, wpadnięcia do wody i pomysłów wskakiwania do przerębla.

Ba - kiedyś wszedłem do wody wczesną wiosną, kiedy w zacienionych miejscach leżały jeszcze resztki śniegu. Na krótki moment, ale zanurzyłem się cały. To jednak jeszcze nie jest to samo co kąpanie się w przeręblu i podejrzewam, że na taką kąpiel mogę się już nie zdecydować, choć ciekawi mnie, jakie to uczucie...

Jarson jest offline