Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2019, 20:22   #5338
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
To sie wszystko da policzyć. Albo płacisz sobą i wierzysz, że wszystko jest za darmo, albo płacisz za produkty i usługi ciężkie pieniądze, ale Twoje dane pozostają Twoje. Zabawne jak wszyscy już zapomnieli o casusie terrorysty z San Bernardino, ktorego prywatność nawet po śmierci została ochroniona. Dlatego Apple.
Dla tego Apple jakie by nie było, przynajmniej idzie w zaparte i się nie godzi na deszyfrowanie zawartości telefonu

Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Ooo wlasnie, widac wszyscy tutaj nie rozumieja ze nie ma czegos takiego jak prywatnosc w telefoni komorkowej, jesli ktos mysli ze ja posiada to mydli sobie oczy , wszyscy szpieguja i nie ma sie na to wplywu wielki brat zapisuje wszystko jedyne co mozna zrobic to liczyc ze w tej bitce ceny pujda w dol miedzy gigantami , myslicie ze mi sie podoba ze mnie szpieguja zdecydowanie NIE, ale i tak na to nic nie poradze wiec niech bedzie chociaz jakas korzysc dla mnie .
Jakoś Apple nikt nie udowodnił, że instalują fabrycznie backdoor / i inne zarazki. Chińczykom, natomiast to udowodniono.

ŹRÓDŁO: TU

Skoro nie cenisz swoich danych, to żebyś się nie zdziwił jak ci konto kiedyś wyczyszczą, a zaraz taż ci to nie przeszkadza