Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2019, 13:17   #15
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jadburner Podgląd Wiadomości
Of course!

Legend with PRO 48x CD-R
White inkjet hub printable
97m24s01f (Made in Taiwan)
BDR-PR1EPDV PP100 (1.01)
@ 32x
That is also very good .....
You have them available at a very good price .....

Cytat:
Napisany przez Stager Podgląd Wiadomości
Dziękuję za opinie

Super cena. Proszę dać znać jak będzie gdzieś dostępny nośnik cd-r w Polsce
Może nowemedia się zainteresuja?
Rozmawiałem wczoraj z VinPower \Primera... nie maja w planach tej pozycji.. tak jak pisałem mają bezpośrednią umowę z CMC PRO ....

Co do serii PlexDisc ArchivDisc i CMC Pro ArchivDisc czekam na materiały firmowe dotyczące tych nośników ...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post