Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
Właśnie w Święta, wziął się i wyp...lił mój 2 letni prawie GForce 2 MX400, tzn. wyświetla tylko 16 kolorów i rozdzielczość 640x480, czyli właściwie tryb awaryjny, ponieważ komp jest jeszcze na gwarancji, nie mogę do niego zajrzeć, więc tylko zgaduję co się mogło stać, jak sądzicie drodzy forumowicze, ja obstawiam padnięcie wentylatora karty, a jak Wy myślicie, jutro oddam go do serwisu i nie chcę, żeby mi jakiś kit wciskali. Każda inna rozdzielczość i więcej kolorów to natychmiastowy zwis kompa. Każde Wasze uwagi będą dla mnie cenne.
|
ja tez jak inni koledzy bym na to stawial tez tak kiedys mialem z RIVA M64 32MB okazalo sie ze pasta sie wysuszyla i nie przewodzila ciepla do radiatora(a tylko to miala.Kupiona byla w sklepie i bez wentylatora.Nawet niewiem czy wogole wyszla riva z wentylem.Raczej nie ale mniejsza o to!) I tez uruchamial sie sys w tybie jak u ciebie Zetoxa w trybie 16 kolorow ale cokolwiek probowalem zmienic od razu sie zawieszal. Czasami nawet nie moglem wejsc do wlasciwosci. Od razu blad krytyczny (wtedy jeszcze w98)Kupienie pasty pomoglo. Do dzisiaj smiga na kompie bracholka

Szkoda ze nie mozesz odkrecic!
pozdrawiam