Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2019, 00:21   #85
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jolek Podgląd Wiadomości
Jakoś niedawno była premiera:
https://www.youtube.com/watch?v=ZpDJNSOcATY.

Może nawet kupię ten album, bo zapowiada się świetnie.
Papa Roach... Dawno ich nie słuchałem, co należy natychmiast zmienić

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Dostałem wykaz imprez na Narodowym, już wiem na co idę do pracy, o ile nadal będziemy mieli środek górnej trybuny: 26.06 Phil Colins, 12.07 Bon Jovi, 20.07 P!NK, 21.08 Metallica

Mecze PZPN, jak nie będzie ciekawszych zajęć.
Na Mettalicę muszę się w końcu wybrać, bo obawiam się, że mogę ich nie zdążyć ujrzeć na żywo nigdy, jak się tak będę spieszył, a potem do końca życia będę żałował

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post